Ретро маниаците вече имат плейър, чрез който можете да слушате музика, докато разглеждате сайта или пишете във форума. Вижте повече ТУК«

 

Българска Ретро Мания поде инициативата за подпомагане на Дома за деца, лишени от родителски грижи “Даскал Ботьо” в Калофер.

Подробности ТУК«

 Галерия

Като всеки уважаващ себе си официален сайт, и ние си имаме собствена галерия. В нея са намерили място снимки на всичко, за което се сещате: майката природа, любимата ни музика на живо, празниците и делниците ни, нашите собствени мутри и всичко останало, което ни се е сторило важно, интересно, забавно или просто сме искали да качим тук.

Като цяло галерията е отворена за посетители. Все пак някои снимки или албуми са недостъпни за нерегистрирани потребители, а задължително условие за качване на снимки е наличието на регистрация в сайта.

Разбира се, както си му е редът, и тук сме предпочели сложния и завъртян метод на работа, изискващ четири висши образователни степени (поне две от които инженерни) и пространен наръчник на патагонски. Затова ви молим преди да опитате да качите снимка или да създадете албум за пръв път, да прочетете инструкциите ТУК«.

Ако вече знаете как да работите с галерията или просто искате да позяпате, можете да влезете, като натиснете ТУК«.

При необходимост или желание да се регистрирате натиснете ТУК«.