Ретро маниаците вече имат плейър, чрез който можете да слушате музика, докато разглеждате сайта или пишете във форума. Вижте повече ТУК«

 

 

  

Помогнете

 

Сивото ежедневие ни е грабнало толкова, че понякога не се усещаме как препускаме и не забелязваме малките, дребни и на пръв поглед не толкова важни неща, които обаче са от съществено значение за това да бъдем себе си. Да бъдем истински!

 

Нещата, които ни заобикалят, са толкова красиви и наистина такива трябва да бъдат, защото именно Майката Природа ги е създала такива – красиви и нежни. Цветя, дървета, листа, потоци, синьо небе, птичките, децата... Всичко това е една съвкупност от красоти, която кара ежедневието ни да върви... Именно това същото ежедневие, обаче, понякога ни кара да забързваме темпото и да не виждаме, че в този принципно идеален свят на красоти има нередности. Меко казано “нередности”, защото не е редно да си хвърляме отпадъците по улиците, а това част от децата на България да ходят голи и гладни си е направо престъпление, което трябва да бъде наказано най-сурово!!! Но не това е мисълта и посоката, в която гледаме! Нашето желание е да видим повече детски усмивки и да чуваме силния детски смях. За да постигнем това не е нужно много. Нужни са нежност, сърдечност и най-вече Доброта!

 

На мнение сме, че всеки един от нас, всеки един българин, въпреки сравнителната бедност, която ни обгражда, може да помогне.

 

Сигурно ще попитате “Как?”. Отговорът е прост! Наистина отговорът е много прост! Всъщност начините са няколко:

 

1. Чрез банков превод - ОПЦИЯТА Е НЕАКТИВНА, СЧИТАНО ОТ 1.01.2013 г.


2. Помощ “в натура” – ако ви липсват достатъчно средства, но имате останали от децата ви дрешки, обувки, играчки или други полезни за едно дете неща, които на вас не са ви необходими, можете да ги споделите с нуждаещите се деца. Понякога децата имат нужда от топла дума и спокоен поглед, но както всяко дете и те се радват на различните малки радости като боички, флумастри, пластелин, кукли, камиончета, дрешки... Ако това е “вашият начин” да помогнете, можете да се свържете с нас на info@brm-bg.org,

 

3. Помощ “на едро” – този начин включва намирането на по-големи спонсори, представляващи фирми, предприятия или просто хора с по-големи възможности. Ако познавате такива хора, които биха се радвали да откликнат и помогнат, то тогава можете да ги запознаете с нашата идея.

 

4. Помощ “Внимание” – тук не ви трябват финанси, нито непотребни неща, а още по-малко големи спонсори. За този вид помощ имате нужда единствено от собственото си време. Открийте най-близкия дом за деца и юноши, свържете се с директора и поискайте среща с децата. Те имат нужда от разговори и внимание, а вие можете да им ги дадете! Разкажете им случка от вашето ежедневие или им покажете нещо, което е полезно да знаят!

 

Ако имате идеи или предложения, можете да ги споделите на info@brm-bg.org или в нашия форум.

 

 

Благодарим на всички за отделеното време и средства!